MAPEX услуги в помощ на брокери на недвижими имоти

25.4.2019 г.

На 24 април тази година в Бизнес център Капитал Форт г-н Александър Лазаров, Изпълнителен директор на Мапекс, представи обучителни теми, касаещи: собствеността, регулацията, общи устройствени планове, параметри на застрояването, както и услуги, свързани с подпомагане процеса по посредничество при брокерските услуги.

Обучението за брокери се проведе в зала „Ню Йорк сити“ и бе съпътствано с представянето на дългоочакваната за бранша на недвижимите имоти Единна Мултилистинг Система  - Laris MLS.

Г-н Добромир Ганев, Председател на УС на НСНИ представи тенденциите за развитие на пазара на недвижими имоти, а в последния панел участниците имаха възможност да наблюдават демонстрация на платформата Laris MLS, в която е застъпено изключителното представителство, базирано на ексклузивни договори. 

Темите за ексклузивните договори и доверието между брокер и клиент бяха разисквани от Ирена Перфанова, Зам.-председател на УС на НСНИ. Съвместно с Маноела Маргаритова, представител на Ларис МЛС, беше направена демонстрация на платформата Laris MLS с включени условия за ползване, технически параметри, начин на работа с платформата и др.

Събитието бе организирано съвместно от ЛАРИС МЛС и Национално сдружение недвижими имоти.