WORLD GIS DAY 2018 - LBS

12.10.2018 г.

Тази година за 5-ти пореден път ГИС Алианс ще отпразнува световния ден на Географските Информационни Системи. ГИС Денят се провежда в срядата на седмицата на географията на National Geographic.

Целта на нашите срещи е информиране на обществеността за приложението на Географските Информационни Системи в бизнеса, образованието, обществения живот и личното ни ежедневие.
ГИС Деня използваме, като повод за среща на бизнеса с клиенти, учащи и администрация – държавна и общинска, за да обменим идеи, за да можем, като организация да бъдем по полезни за прилагането и употребата на достиженията на ГИС технологиите.
Защото е факт, че ГИС технологиите имат огромен потенциал и ползването им е от полза за цялото общество.

Тазгодишният ГИС Ден сме посветили на Location Based Services (LBS). Това са услуги, свързани с местоположението ни. Има редица достъпни приложения, които ползваме всеки ден. Има и такива, които са с тясна професионална насоченост.
На нашите конференции каним световно доказали се професионалисти, за да представят визията си за развитие на сектора.

Събитието ще се проведе на 14 ноември 2018 г., от 9:00 до 15:00 часа в Гранд Хотел София, ул. Гурко №1.

Партньорите в ГИС Алианс са компании, чиито основен бизнес е в сферата на ГИС. Наши клиенти са държавната администрация, общините, земеделския сектор, мобилни оператори, инфраструктурни организации и редица други.

Партньори:

Давид Холдинг

ТехноЛогика

Колма

Мапекс

Петершинег енд Каниско България

ГИС-София

ДатаМап Европа